TEK DERS SINAV BAŞVURULARI

2018-2019 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınavı Başvurusu yapmak isteyen öğrencilerimizin en geç 09.07.2019 tarihine kadar Başvuru dilekçelerini Dekanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

TEK DERS;

SINAV TARİHİ: 10.07.2019

SINAV SAATİ: 14.00

SINAV YERİ: İİBF 301

SON BAŞVURU TARİHİ: 09.07.2019 Salı Günü

BAŞVURU ŞARTLARI:

Öğrenci, mezun olabilmek için, devam koşulunu yerine getirmiş olduğu tek dersten başarısız olan öğrencilere, dilekçe ile başvurmaları halinde bir defaya mahsus olmak üzere tek ders sınavı hakkı verilir. Dilekçe ile müracaat edip sınava girmeyen öğrenci tek ders sınav hakkını kullanmış sayılır.

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI:

Tek Ders Sınavı Sonuçları Öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sisteminde(OBS) beş gün içinde ilan edilecektir.

DEKANLIK

02 Temmuz 2019