Uşak Üniversitesi

14.09.2018

18.09.2018

YEDEK KAZANAN KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

Yatay Geçiş başvuruları kabul edilen YEDEK adayların, kayıt için  11 -14 Eylül 2018 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri birimine şahsen başvurmaları gerekmektedir.  Belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmayan öğreciler  kayıt haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır. Öğrenciler kayıt yaptırmaya geldiklerinde öğrenci kimlik kartlarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Uyarı: İntibak(Ders Muafiyeti) Talep Eden ve daha önce başvuru sırasında ders içerikleri teslim etmeyen öğrenciler onaylı ders içeriklerini kesin kayıt dilekçesi ekinde teslim etmelidirler.

NOT: Kesin Kayıt İçin Nüfus Cüzdanı Aslı ile öğrenci kendisi şahsen müracat edecektir. Başka evrak istenmemektedir

YATAY GEÇİŞ YEDEK KAZANAN SONUÇLARI

EKONOMETRİ BÖLÜMÜ                 :  YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY BULUNMAMAKTADIR.

İKTİSAT BÖLÜMÜ                            : YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY BULUNMAMAKTADIR.

İŞLETME BÖLÜMÜ                           : YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY BULUNMAMAKTADIR.

KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ          : YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY BULUNMAMAKTADIR.

MALİYE BÖLÜMÜ                             : YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY BULUNMAMAKTADIR.

SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ                        : SÜMEYYE GÜNDOĞAN

BURCU BİLGİÇ

EMİNE DAYAN

HACER TOPRAK

(LİSTE DIŞINDA YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY BULUNMAMAKTADIR.)

11 Eylül 2018