Uşak Üniversitesi

03.10.2018

05.10.2018

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

7143 Sayılı Kanun Hükümlerine Göre Yatay Geçiş başvuruları kabul edilen adayların, kayıt için                                01 - 03 Ekim 2018 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri birimine şahsen başvurmaları gerekmektedir.  Belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmayan öğreciler  kayıt haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır. Öğrenciler kayıt yaptırmaya geldiklerinde öğrenci kimlik kartlarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Uyarı: İntibak(Ders Muafiyeti) Talep Eden ve daha önce başvuru sırasında ders içerikleri teslim etmeyen öğrenciler onaylı ders içeriklerini kesin kayıt dilekçesi ekinde teslim etmelidirler.

NOT: Kesin Kayıt İçin Nüfus Cüzdanı Aslı ile öğrenci kendisi şahsen müracat edecektir. Başka evrak istenmemektedir

SONUÇLAR:

AD-SOYAD

KAYITLI OLDUĞU ÜNİVERSİTE

YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU YAPTIĞI FAKÜLTE / BÖLÜM / PROGRAM

DEĞERLENDİRME SONUCU

LÜTFİYE BETÜL KAYA

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ/ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ / MALİYE BÖLÜMÜ / MALİYE NORMAL ÖĞRETİM PROGRAMI

UŞAK ÜNİVERSİTESİ / İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ / MALİYE BÖLÜMÜ / MALİYE NORMAL ÖĞRETİM PROGRAMI

KABUL

28 Eylül 2018