Üniversitemiz Kültür Sanat ve Kitap Okuma Topluluğu öğrencileri, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi T6 Salonu’nda kitap söyleşi etkinliği gerçekleştirdi. Topluluk danışmanı İktisat Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Şahin Çetinkaya’nın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve misafir katıldı.

Kültür Sanat ve Kitap Okuma Öğrenci Topluluğu Başkanı Yunus Yılmaz, yaptığı açılış konuşmasında; topluluklarının ikinci yılının ilk etkinliğini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, “Geçen sene de bu tarz etkinliklerle bir eğitim yılı boyunca 30’a yakın kitap okumuştuk. Bu sene topluluk olarak hedefimiz daha da büyümek. Bu topluluk her bölümden öğrenciye açık. Bizler bu sene aynı zamanda bir köy okuluna kütüphane kurmak istiyoruz. Bu nedenle de okulun çeşitli yerlerinde açtığımız stantları boş geçmemenizi, kitap bağışlarınızı esirgememenizi talep ediyoruz” diye konuştu.

Topluluk Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Şahin Çetinkaya da yaptığı konuşmada; “Böylesi güzel etkinlikleri oluşturan ve bizlerle buluşturan herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından topluluk üyesi 4 öğrenci, Zülfü Livaneli’nin Serenad, Khaled Hosseini’nin Uçurtma Avcısı, George Orwell’in Hayvan Çiftliği ve Marlo Morgan’ın Bir Çift Yürek adlı eserleri hakkında söyleşi gerçekleştirdi.

09 Aralık 2019