ÖĞRENCİLERİMİZ BU YIL DA SOSYAL SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRDİLER

Ortak Seçmeli Derslerden, Sosyal Sorumluluk Bilinci dersini yürüten İİBF/İşletme öğretim üyesi, Dr. Öğr. Üyesi Sevtap SARIOĞLU UĞUR öncülüğünde, öğrenciler sosyal sorumluluklarını TEMA Vakfı’na fidan bağışında bulunarak 2019-2020 Eğitim Yılı Güz dönemini noktaladılar. Sertifikalarını alan öğrencilerimiz sosyal sorumluluklarını yerine getirmekten dolayı mutluluklarını paylaşırken sosyal sorumluluk bilincinin en azından üniversite sıralarında kazanılması ve tüm öğrenciler arasında farkındalık yaratması açısından bu tarz sorumlulukların tüm öğrencilerimize örnek olması amaçlanmaktadır. Gönüllü olarak herhangi bir sosyal sorumluluk projesinde görev alarak hem dersin önemini kavrayan hem de toplumsal fayda sağlayan öğrencilerimiz geçen yıl da Üniversitemiz öncülüğünde gerçekleşen Askıda Giysi Projesi’ne destek vermişlerdi.

28 Ocak 2020