Fakültemiz 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimiz 6 Eylül tarihinde Şehit Ömer Halisdemir Spor Merkezinde gerçekleşti.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, Fakültemiz Dekanı, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, akademisyenlerimiz, öğrenci ve aileleri katıldı.

Öğrencilerimizin alana girişi sonrasında , mezun öğrenciler adına dönem birincisi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Raziye Akarca bir konuşma yaptı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Asem NAUŞABAYEVA HEKİMOĞLU mezun öğrencilerimize konuşmalarını gerçekleştirdi.

Konuşmalar sonrasında Bölümlerinde Dereceye giren öğrencilerimizin ve Tüm Mezun öğrencilerimizin mezuniyet belgesi dağıtımına geçilmiştir.

Şehit Ömer Halisdemir Spor Merkezi

07 Eylül 2021