Yön Engelsiz Sanat Derneği tarafından ve Uşak Üniversitesi Sosyal Hizmet Topluluğu katkılarıyla, Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl 5.’si düzenlenen Engelsiz Sanat Ödülleri Töreni, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Başkanı Doç. Dr. Cemile Zehra Köroğlu, bu özel geceyi organize eden Yön Sanat Atölyesine, Sosyal Hizmet Bölümüne, değerli katılımcılara ve Prof. Dr. Savaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sadiye Tutsak, Uşak Üniversitesi’nin böylesine özel bir gecenin organizasyonuna ev sahipliği yapmasından gurur duyduğunu dile getirdi ve Yılın Engelli Annesi ödülünü takdim etti.

06 Aralık 2018