11 Mart 2019 Pazartesi günü saat 14.00’da Uşak Üniversitesinde Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim ÖZTEK tarafından “Türk’e Soykırım: Rus ve Ermeni birlikteliğinde Kafkaslarda, Azerbaycan’da ve Anadolu’da Türk’e Soykırım ve Hocalı Soykırım” başlıklı bir konferans verildi. Konferansın açılış konuşması İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Sadiye TUTSAK tarafından yapıldı.  Prof. Dr. İbrahim ÖZTEK Balkanlarda, Kırımda, Kafkaslarda, Orta Asya’da, Mora, Suriye, Irak, Kıbrıs, Azerbaycan ve Anadolu coğrafyasında Türk’e yapılan soykırıma ilişkin bir sunum yaptı. Program Öztek’e takdim edilen bir Teşekkür Belgesi verilmesi ve öğrencilerin Öztek’le hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sonuçlandı.

14 Mart 2019