27 Mart 2019 Çarşamba günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A-Blok Toplantı Salonunda, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer KARAHAN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadiye TUTSAK ve Fakültemizin değerli Akademik Personellerinin katılımıyla Ekonometri Bölümü sosyal etkinliği kapsamında kahvaltı gerçekleştirildi. Dekanlığımızca sosyal etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Rektör Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Bölümleri bünyesinde gerçekleştirilen sosyal etkinliklerin devam ettirilmesi gerektiğini ifade ederek üniversitemizin bilimsel başarı sıralamasında daha iyi noktada olması için Akademik Personellerimizin çok daha gayretli bir çalışma süreci içerisinde olması gerektiğinin altını çizdi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadiye TUTSAK, Fakültedeki bu tarz sosyal etkinliklerin birlik ve beraberliğin devamı noktasında büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirerek katılımlarından dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer KARAHAN’a ve Fakültemizin değerli Akademik Personellerine teşekkürlerini iletti.

01 Nisan 2019