Kültür Sanat ve Kitap Okuma Topluluğunun " Kitap özeti sunum ve tartışma etkinliği"  İİBF toplantı salonun da gerçekleştirildi. Toplantıya dekan yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi  İnci Aksu Kargın, Topluluk danışmanı Dr.öğr.üyesi Şahin Çetinkaya katıldı.

Açılış konuşmasını topluluk başkanı rüya önkol ve Burak baskın yaptı. Sonra Topluluk danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Şahin Çetinkaya bir konuşma yaptı.Topluluk danışmanı konuşmasında kitap okuma alışkanlığının üniversite öğrencileri arasında oldukça yaygın olduğunu gözlemlediğini ve bu durumdan da son derece memnun olduğunu söyledi.
Kamu Yönetimi, işletme ve maliye bölümü öğrencileri ile şu ana kadar 20 farklı kitap  okunduğunu ve kitaplar üzerinde okuyan öğrencilerin özet sunumu ve kitap hakkında tartışma yaptıklarını söyledi. Ayrıca etkinliğin aylık olarak devam ettirileceğini belirtti.

Topluluk öğrencilerinden Burak Baskın ve  Hatice Sasa bir şiir dinletisi sundular.
Son olarak Topluluk öğrencilerinden Osman Güven'in yaptığı Ney dinletisi ile kapanış yapıldı.

09 Nisan 2019