Fakültemiz tarafından, Güney, Doğu Avrupa ve Karadeniz Bölgesi Ekonomi Üniversiteleri birliği işbirliği ile düzenlenen, “Avrupa Birliği’nin Geleceği ve Türkiye-Avrupa Birliği İlişkileri” konulu uluslararası kongrenin açılışı 11 Nisan tarihinde gerçekleştirildi. Açılışa Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Sadiye Tutsak, Kongre Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Yılmaz Bayar, davetli konuşmacılar Belgrad Üniversitesi’nden Prof.Dr. Predrag Bjelic, Selanik Aristotle Üniversitesi’nden Doç.Dr. Grigoris Zarotiadis ile Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Prof. Dr. Utku Utkulu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 7 farklı ülkeden (Türkiye, Yunanistan, Sırbistan, Bulgaristan, Romanya, Kazakistan ve Nijerya) 144 araştırmacının katıldığı kongrede üç gün boyunca 180 bildiri sunulacak.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN KONGRE MERKEZİ

12 Nisan 2019