Uşak Üniversitesi'nin Uşak İl Özel İdaresi ile beraber yürüttüğü “Şehrimi Keşfediyorum” projesi kapsamında 26.09.2019 tarihinde İİBF öğrencilerimiz Uşak’ın tarihi ve turistik mekânlarına gezi düzenlemiştir.

Sabah valiliğin önünden kalkan otobüslerle başlayan programda ilk olarak Taşyaran Vadisi ziyaret edilmiştir. Ulubey’de öğlen yemeği molasından sonra Dünya’nın 2. büyük kanyonu olan Ulubey Kanyonlarına ve Cam terasa geçilip coğrafya alanında uzman öğretim üyesi tarafından öğrencilere bilgilendirici bir konuşma yapılmıştır.

Kanyonların ardından Blaundus Antik Kentine geçilmiş ve bu kentin ortaya çıkarılması için yapılan kazı çalışmalarında görevli arkeologların katılımı ve anlatımıyla antik kent gezilmiştir. Antik kentten sonra Cılandıras Köprüsü’nün de ziyaretiyle gezi programı sonlandırılmıştır.

27 Eylül 2019