Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fikir, Medeniyet ve Stratejik Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen, “İş Hayatında Sizleri Neler Bekliyor?” konulu konferans, Mustafa Kemal Paşa Amfisinde 30 Kasım 2019 saat 14:00'de gerçekleştirildi. İnsan Kaynakları Uzmanı Mehmet Kara’nın konuşmacı olarak yer aldığı konferansa, Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadiye Tutsak’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Dekan Prof. Dr. Tutsak, “Bu tarz önemli etkinliklerin çoğalmasını diliyorum. Bizler de eğitimci kadrosu olarak bu gibi yenilikleri uzmanlarından dinledikçe, ders içeriklerimizi yeniliklerin getirdiği eğilimlerle harmanlayabiliriz. Etkinliğin düzenlenmesinde katkısı bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Gençlerle iş deneyimlerini paylaşan Mehmet Kara geleceğin popüler meslekleri, gençleri iş hayatında nelerin beklediği, işe alım süreçlerinde dikkat edilmesi gereken kurallarla ilgili bilgi ve tavsiyelerde bulundu.

01 Kasım 2019