Fakültemiz işletme bölümü öğrencilerinden bir grup ile 6 Aralık 2019 Cuma günü Uşak Karma Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Pultech şirketine işyeri gezisi düzenlenmiştir. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sadiye TUTSAK ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Nezih TAYYAR rehberliğinde gerçekleşen gezide işyeri sahibi Ramazan ÇAKIN tarafından öğrencilerimize işyerinde üretilen ürünler ve üretim süreçleri hakkında bilgi verilmiştir. İşyeri gezisinden sonra Ramazan ÇAKIN yine aynı şirket bünyesinde faaliyet gösteren ve Akarca köyü yakınlarında geniş bir alanda kurulu bulunan çiftlikte öğrencilerimizi misafir etmiştir. Gezide işletme ve fakültemiz öğrencileri için staj imkânları hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.

11 Aralık 2019