Fakültemizde 24/06/2021 tarihinde Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü ekibinden  Öğr. Grv. Barış SARDOĞAN ve Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Ofisi Şube Müdürü Sema Nur DORUK  katıldı.  Toplantıda, Dekanımız Prof. Dr. Asem NAUŞABAYEVA HEKİMOĞLU, Fakültemizin İç Tetkik konularına ilişkin genel bilgiyi paylaştı. Buna ilavetten birimin kalite ve stratejik planında gerçekleştirilmesi hedeflenen iyileştirmelere yönelik, toplantıya katılanlar arasında fikir alışverişinde bulunuldu ve  durum değerlendirilmesi yapıldı. Faaliyete Dekan Yardımcılarımız, Fakülte Kalite Komisyon üyelerimiz ve  Fakülte Sekreter Vekilimiz  de iştirak etmiştir. Gerçekleştirilen İç Tetkik değerlendirmesi sonrasında iyileştirilmesi hedeflenen genel eksikler ve istek-talepler hakkında görüşler paylaşılarak toplantı sona ermiştir.

24 Haziran 2021